Fehér Kutya Hullám

Posted on: április 18th, 2014 by
Comments Disabled

fenyesangyal

Ma van a Fehér Kutya /OC/Hullám első napja, mely 13 napig érezteti hatását.

04.18-05.01. Fehér Kutya Hullám

„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

10 Fehér Kutya OC [ok] A szív ereje Érzelem – szeretni Levegő Észak
Árnyékoldalt: Az érzelmi test kérdései, érzelmi drámák, birtoklási vágy, irigység, egoizmus, hűtlenség, féltékenység, az elkülönülés és a kivetettség képzete, a hűség és a kötelék félreértelmezése
Fényoldal: Feltételnélküli szeretet, elkötelezettség, sorsod útitársai, sorstársak behívása és felismerése, rokonság, hasonló rezgések, a múlt feldolgozása, új kezdetek, szellemi erők, védelmezők és vezetők, szeretetözön, mély együttérzés, az anyagi világ, a testiség és az érzékek erőteljes átélése, az érzelmi blokkok feloldása

 

A kutya/OC/ napokon az univerzális szeretet ereje ébred fel. Nyissuk ki szívünket a szeretet megtapasztalása előtt. Ahogy a maják mondják IN LAKECH, Én egy másik Te vagyok.

Szeresd felebarátodat, mert az is te vagy. Ez a jegy a szeretet, az önszeretet, a hűség kérdésköreit boncolgatja.

Tapasztaljuk meg ebben az időszakban az igaz szeretet erejét! Előjöhetnek elakadásaink, a féltékenység, irigység, harag, feltételekhez kötött, korlátozott szeretet… vizsgáljuk meg érzéseinket, engedjük bele magunkat és tanuljunk, tapasztaljunk. A mai nap háromszoros Kutya energiáit hordozza magában. Akinek az árnyoldalak megtapasztalása a feladata, bizony szembesülhet környezetében ezekkel.

Manapság szinte bűntudatunk lesz, ha jól érezzük magunkat, boldogok vagyunk. Vizsgáljuk felül érzéseinket! „ Ha boldog akarsz lenni, hát légy az!” Ne legyen lelkiismeret furdalásunk emiatt!

A Majáknál Oc a lábat is jelképezi, melyen haladsz sorsod felé. Megmutatja azt is, milyen stabilan állsz rajtuk.

Légy hű önmagadhoz, fordulj befelé, halld meg a szíved hangját! Kérdezd meg magadtól, jó úton haladsz-e, mi az, ami vezérel?


Comments are closed.