04.17.KIN

Posted on: április 17th, 2014 by
Comments Disabled

04. 17. KIN 169 Vörös Kozmikus Hold a Vörös Föld Hullámvarázs 13.napja A Sárga Mag évének, tizedik Holdhónapjának, 14.napjaégenjáró 

 

Kitartok, hogy megtisztítsak

Túlhaladva az áramlást

Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását

A jelenlét kozmikus tónusával

Engem a navigáció ereje vezet utamon

 

Vörös Hold: az önemlékezés ereje, folyó- megtisztulni.

Minőségei: jelzések, jelek, éber figyelem, tudatosság, megértés, visszaemlékezés az önvalóra, isteni útmutatás, isteni mag, kozmikus kommunikáció, jelzőtűz, önmagunk megerősítése és megtisztítás.

A maják számára Muluc-ot az esőcsepp vagy esővíz jelképezi. “Igyál tiszta vizeimből” mondja Muluc. “Tisztítson meg esőm. Fogadd az iste­ni vezettetést, a kozmikus esőcseppet a teremtő szeméből.

Muluc száma a kilences, a mi a nagy ciklusok visszatérését szimbo­lizálja. Erre példa a mester tanítók periodikus visszatérése a Földre hogy segítsék az emberi lények felébredését.

Muluc színe a naplemente barackszíne, mely segít az Esszenciális Önvalódra való visszaemlékezésben. Használd ezt a színt a benned lévő isteni tudatosság gyengéd ébresztésére.

A hold napokon érzelmeink áradata tör elő és feltör minden blokádot. Érzékenyek vagyunk mindenre, ami nincs összhangban belső énünkkel. Ezeken a napokon mágikus tisztítóerők lépnek életbe, melyek állóvizeket hoznak mozgásba.

 

13. A kozmikus tónus: egyetemes mozgás, mozdulat, a jelenlevőséget képviseli, meghalad

Transzformáló erők, a végzet, a sors száma, az univerzális mozdulat sugara, láthatatlan erők, váratlan változások, mozgásra késztet mindent, ami mozdulatlan,

Az EGY-es tónussal való kapcsolatfelvétel megkezdődik, mellyel mindig valami új kezdődik. A TIZENHÁRMAS tónus viszi az adott és végéhez ért ciklus végkifejleti eredményét, új információját az EGY-es tónushoz, amely ezt egy új témába ágyazva újból útnak indítja.

 

 


Comments are closed.