Vörös Föld Hullám

Posted on: április 5th, 2014 by
Comments Disabled

Vörös Föld Hullám 04.05-17.chakras

 

„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

 

A Föld Hullámban erőteljesen összpontosítsunk önmagunkra és meditáljunk belső tüzünkről. Lépjünk a földi elemekkel és adományokkal kapcsolatba, hallgassuk bölcsességüket. Szerezzük vissza a csendet és ápoljuk a békét. Fontos ezeken a napokon a helyes egyensúly beállítása, ha megtaláltuk, azon a ponton cselekedjünk. A Föld megtanít, hogy sodródni tudj az árral, és szimbolizálja a vezettetetést, és a szinkronisztikus eseményeket.

Fontos a természettel való kapcsolat ápolása. „Nézz ki talpaid szemein”- mondja a Maja Orákulum. A vízpart, az erdő mindig megnyugtat. Ha valami bánt, gondod van, a természet megadja a választ. Érintsd meg a Földet. Találj egy helyet, ahol együtt táncolhatsz az élet szent körforgásával.” Engedd, hogy Gaia megmutassa, merre menj, légy nyitott energiáira.

Ha az előző hullámban sikerült elvetnünk a magokat, terveinket, vágyainkat, most, a Föld segítségével központosíthatjuk energiáinkat. Megtalálhatjuk egyensúlyunkat, hogy elindulhasson a megvalósulás. Előfordulhat, hogy zavarodottságot érzel, hisz annyi minden történik. Igyekezz középpontodban maradni, s napról, napra megélni az eseményeket, s megtalálni az utad. Engedd, hogy Gaia elnyelje mindazt, aminek nincs helye az életedben, s átalakítsa félelmeid, kétségeid, s megmutatja, merre is halad utad.

A vörös szín mindig dinamizál, mozgásba, hoz, lendületet ad, ragadd meg ezt a Hullámot, s lovagolj taraján….

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

CIMI

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.