Sárga Mag Hullám

Posted on: március 22nd, 2014 by
Comments Disabled

Sárga Mag Hullámvarázs:

03.23-04.04images (15) 

 

 „Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

 

Az előző, a Majom Hullámvarázs könnyedsége sajnos nem mindenkinél jelentkezett. Az élet súlya, ránk nehezedhetett, ha túl komolyan vesszük önmagunkat, az életet, a nehézségeinket, s elveszítjük a hitünket, ami mostanában bizony egyre embert próbálóbb megtartani.

Most itt van a lehetőség, hogy kibújjunk csigaházunkból, s merjünk álmodni, hinni, tenni. A Mag energiája ebben tud segíteni nekünk. A következő hullámban igyekezzünk elvetni terveink magját, használjuk ki ezt a termékeny időszakot. Mielőtt ültetnénk, elő kell készíteni a földet, hogy utána a barázdába elültethessük a magot. Engedd meg MAGodnak, hogy kivirágozhasson. Merjünk kibújni csigaházunkból és higgyünk magunkban, s az isteni gondviselésben. Előjöhetnek az árnyak” én erre képtelen vagyok!” „Nekem minden jó úgy, ahogy van!” Ha ezek megjelennek életünkben, vizsgáljuk felül, miért is? Mit is? S lépjünk túl. Ha a nehézségek felé dőlünk, legyőzhetjük őket.

Ebbe a Hullámba esik a második tíz Aktiváló Portál., amely segít behozni a fényt életedbe. A célirányosság gondoskodik a megvalósításról. Az ember teremtői ható erői és a koncentrációs készség kap támogatást ebben a tizenhárom napban.

Sok sikert az új magok, tervek, célok elvetésében!


Comments are closed.