03.07.KIN

Posted on: március 6th, 2014 by
Comments Disabled

03.07 KIN 128 ,Sárga Spektrális Csillag a Fehér Tükör (a végtelenség ereje)Hullámvarázs 11. napja,A Sárga Mag évének, kilencedik Holdhónapjának, első.napja  images (4)

 

Magnap

 

Feloldok, hogy megszépítsek

Szabaddá téve a művészetet

Lepecsételem az elegancia tárházát

Az elengedés spektrális tónusával

Engem a végtelenség ereje vezet utamon

 

A csillag napokon legyünk itt és most. Lépjünk kapcsolatba a szépséggel, a bájjal, az eleganciával, művészettel. Lépjünk ki a rutinok és a sémák tengeréből, hívjuk elő belső énünk művészét.

A Csillag a szépség, a harmónia, a báj.  Az energia árnyoldala a diszharmónia, önkétely, elégedetlenség önmagunkkal szemben. Figyelj és tanulj, ha ilyen érzések vannak benned ezen a napon. Szabadítsd fel gondolataid, önkritikus természeted.

 

08 Sárga Csillag LAMAT [la´mat] A báj ereje Szépség – harmonizálni Tűz Dél

 

Spektrális tónus: a feloldódás ereje, az elért eredmény újra elengedése

 

Magnapok

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolkin ciklus közepén található . Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maja energiák a Maja csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel, ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.


Comments are closed.