03.05.KIN

Posted on: március 4th, 2014 by
Comments Disabled

 

03.05 KIN 126 Fehér Szoláris Világáthidaló, a Fehér Tükör (a végtelenség ereje)Hullámvarázs 9. napja  ,A Sárga Mag évének, nyolcadik Holdhónapjának, 27.napja   385760_439494929430755_1328217959_n

Magnap

.

Lüktetek a kiegyenlítés érdekében

Megvalósítva az alkalmat

Lepecsételem a halál tárházát

A szándék szoláris tónusával

Engem a végtelenség ereje vezet utamon

 

Fehér Világáthidaló, a kiegyenlítés ereje, felszabadulás- elengedni

A világáthidaló napok a megadás és az elengedés hívására kell figyelnünk. A megadás pontosan azt jelenti, hogy megszabadulunk a vágytól, hogy mindent kontrolláljunk. Más szóval ezeken a napokon megszabadulhatunk mindentől, ami fejlődésünkben gátol, legyen az tárgy, szokás, viselkedési forma, barát. Minél tudatosabban képesek vagyunk véghezvinni ezeket a kis halálokat, annál könnyebben halad fejlődésünk folyamata. Be kell fejeznünk egy ciklust ahhoz, hogy újat kezdhessünk.

06 Fehér Világáthídaló CIMI [ki´mi] A kiegyenlítés ereje Felszabadulás – elengedni Levegő Észak

 

Szoláris tónus: átfogó energia és időciklusok, kiteljesedés, a nagy cél fel haladás. Gordiuszi csomók kibontása.

 

Magnapok

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolkin ciklus közepén található . Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maja energiák a Maja csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel, ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.


Comments are closed.