Fehér Tükör Hullám 02.24-03.09.

Posted on: február 24th, 2014 by
Comments Disabled

A mai nap ismét új Hullámba fogunk, mely a Fehér Tükör energiáit hordozza magában.pill A mostani időszak azért is fontos, mert „belelóg/ egészen pontosan a kétharmada/ a Tzolkin közepén található Magnapokba.

 

A Tükör legbelső félelmeinket, elakadásainkat juttatja eszünkbe. Szembe állít azzal, amit nem igazán akarunk meglátni. Pedig a tükörbe bele kell néznünk, hogy megláthassuk az igazságot önmagunkról és a környezetünkről. Etznab/ a Tükör maja neve/ belépési pontot képvisel az időtlenségbe. A tükrök termében nincs hazugság, igazság, illúzió…csak az van, ami van.

Minden erőteljes reakció egy em­berre, vagy helyzetre azt jelzi, hogy valamilyen problematikán dolgoz­nod kell magadban. Vizsgáld meg, és használd fel, amit a tükörben látsz, hogy átalakíthasd nem jól működő hiedelemrendszeredet, negatív gondolataidat, és berögzült mintáidat.

Ha tudatosan keressük ezeket a tükröződéseket, tanulhatunk, okulhatunk belőlük, s elengedhetjük, átkonvertálhatjuk azokat, hogy előnyünkké váljanak. Jelmondata: „Én vagyok a tükrök mögötti igazság, Most átlépek a tükrön, a nagyobb valóságba.”

Számolj le az illúziókkal, nyílj meg a valóságnak.  Láss is, ne csak nézz!  .

A pozícióváltás művészete az egyik legkönnyebb út az elfogadás és feltétel nélküli szeretet tanulására.

A magnapok is erősítik ezeket a folyamatokat. Saját MAGunkon való munkálkodás, a mostani feladatunk…


Comments are closed.