Vörös Kígyó Hullám 02.12.

Posted on: február 12th, 2014 by
Comments Disabled

Ma beléptünk a Vörös Kígyó Hullámbaaura

 

„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtőző bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

 

Az elkövetkező időszakban az újrakezdés, a megújulás, az új irányok kerülnek előtérbe.

A kígyó napokon felébred belsőnk életereje és életkedve. Legjobb esetben felerősödött életenergiát, az élethez való erőteljesebb vágyat, kedvet és szenvedély érzünk. A férfiban a szexuális szenvedélyt, a nőben pedig a termékenységet ébreszti fel a kígyó.

Adjuk át magunkat ennek az energiának, engedjük el a kis én gondjait. Álljunk meg ebben a nagy rohanásban, s nyissuk ki szívünket, s a szemünket is…! Lássuk meg a lehetőségeket életünkben.

Lovagoljuk meg ezt az energialöketet, ne féljünk belevágni új dolgokba, vagy megújítani a régit. A Kígyó segíti életünkben az ösztönösséget, belendíti energiáinkat, feltölt élettel, életkedvvel, szeretettel.

Akinek nehézségeket okoz ez a ciklus, gondolkodjon el azon, min kell változtatnia, hogy be tudja fogadni azt az energiát, amit a Kígyó képvisel: szexualitás, életerő, ösztönösség, a megújulás képessége, dinamizmus.

Mint minden Hullámban, az első nap a legerősebb, hiszen ez a pecsét háromszorosan van jelen. Nem is beszélve arról, ha a Szignatúránkban is szerepel ez a jegy.

Merüljünk el benne, fürödjünk ebben a kitörő életenergiában…lépjünk át a mindennapi gondokon,fájdalmakon, elakadásokon. Az új lendületnek van itt az ideje, gyerünk, vessük bele magunkat…

Böjtös- Tölgyfa Mária


Comments are closed.