Kék Vihar Hullám

Posted on: január 17th, 2014 by
Comments Disabled

Ma ismét új hullámba lépünk….01.17-29.

 

Aa_veszelyes_kek_felhokrol_2_802592_40681z elkövetkező tizenhárom nap a viharé. Készüljünk fel rá, hogy kisöpör mindent életünkből, ami már nem szolgál minket, ha akarjuk, ha nem. Engedjük bele magunkat ebbe az energiába és frissüljünk fel a vihar tisztító esői által.

Az előző hullám arra világított rá, mik azok a dolgok, legyenek tárgyak, emberek, munka, amik már csak gátolnak utunkon, fejlődésünkben. Itt az idő, hogy elengedjük őket. A Világáthidaló megnyitotta az utat felfelé, felsőbb énünk felé. Lépjünk kapcsolatba magasabb eszenciánkkal, kérjük segitségét, akár mindennapi gondjaonkban….

A Hullám első napja a legerősebb mindig. A hullám, a napi KIN és a vezető energia is ez a pecsét. Lovagoljunk a szelek szárnyán, tisztuljunk meg, töltődjünk fel, élvezzük a szabadság extázisát, ne féljünk fenekestől felforgatni, elengedni régi életünk!

 

 

A Cauac  (a Vihar Maja neve)által megtestesített harmonikus bölcsesség a szabadság. Az az állapot, amikor nem korlátoz hit, karma, szükség vagy körülmény semmilyen választásodban vagy cselekedetedben. A szabadság a nyitott valóság, melyben tudod, hogy minden pillanatban tiéd a választás lehe­tősége. Ez a létállapot egyfajta belső valóság érzékelésből ered. Annak megértése ez, hogy te vagy a színész, aki bármely pillanatban bármilyen szerepet eljátszhat, anélkül, hogy hozzá kötődne. Életed kéziratával dolgozol, kötődéseiddel, észleléseiddel, hogy felszabadítsd őket. Ebből a perspektívából származik a legteljesebb szabadság: megtanulni termé­szetes harmóniában és egységben élni az Isten akaratával.

By Maja Orákulum

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.