01.15.KIN

Posted on: január 14th, 2014 by
Comments Disabled

01.15. KIN 77 Vörös Kristályos Föld,a Fehér Világáthidaló Hullámvarázs 12. napja A Sárga Mag évének, hetedik Holdhónapjának, 6.napja

.

Galaktikus Portálnap

 

chakrasSzentelek, hogy fejlődjek

Egyetemessé téve az egyidejűséget

Lepecsételem a navigáció mátrixát

Az együttműködés kristályos tónusával

Engem a halál ereje vezet utamon

Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok, lépj be

 

12. A kristály tónus ••── ── = stabilitás a növekedésben, az együttműködésnek szentel, mindenre kiterjed

A tartalom „kristálytisztasága”, az összetett egyensúly sugara, az én alapja, az esszencia alapja, egységben a polaritás igazságával, az együttműködés ereje, a szív és lélek energiáinak az összekapcsolódása, a dinamikusan összetett folyamatokban érvényesül a növekedés, a továbbfejlődés, lehetőség az észlelés élesítésére és szélesítésére

17 Vörös Föld CABAN [ka'ban] A navigáció ereje szinkronizáció – központosítani Föld Kelet

 

Összhangban vagyok a középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Árnyoldal: Elhamarkodott végkövetkeztetés, üzenetek, álmok és víziók túlértékelése. Nem vagyok összhangban a világgal érzés.

Fényoldal: Összpontosultság, együttműködő összpontosítás, energetikai gyógyítás.

 

A föld napjain erőteljesen összpontosítsunk önmagunkra és meditáljunk belső tüzünkről. Lépjünk a földi elemekkel és adományokkal kapcsolatba, hallgassuk bölcsességüket. Szerezzük vissza a csendet és ápoljuk a békét. Fontos ezeken a napokon a helyes egyensúly beállítása, ha megtaláltuk, azon a ponton cselekedjünk.

 

Galaktikus Aktíváló Portálnap:

Mint ahogy az ősi maják tanulmányozták a Föld energiaciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon a nap állításához hozzáadunk egy sort  Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok, lépj be. Portál napokon kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab ku-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál- nyitás alatt.


Comments are closed.